Golvslipning

Dammfri slipning av trägolv och parkettgolv

Börjar Era golv bli slitna eller vill Ni ge dem en ny look? Jag hjälper Er med det!

En professionellt utförd golvslipning kan få ett slitet parkettgolv att bli lika vackert som ett nytt. Med modern utrustning från Bona erbjuder jag dammfri golvslipning som inte påverkar din hem- eller arbetsmiljö nämnvärt under arbetet och inte heller kräver stora förberedelser.
Vi slipar alla slags trägolv och parkettgolv i Mälardalen med omnejd.

Ytbehandling, färgsättning och golvreparation

Vi ytbehandlar och skyddar alla slags trägolv med såpa, olja eller hårdvaxolja. Numera finns många kulörer att välja på vid färgsättning av det nyslipade golvet. Vi hjälper dig gärna med färgprover. Vi arbetar med produkter från Selder & Co,  Floorservice, Welin & Co samt Vesting.

Boka ett kostnadsfritt besök

Går Ni i renoveringstankar eller vill lägga nytt trägolv, kontakta mig gärna för att boka tid för ett kundbesök. Vid kundbesöket mäts golvytan och jag  ser över eventuella skador på trägolvet. I de flesta fall kan skadorna repareras innan slipning och ytbehandling. 

Normalt kan jag lämna en offert med fast totalpris direkt vid besöket. Är Ni privatkund och berättigad till ROT-avdrag redovisar jag till skatteverket och drar av kostnaden direkt på din faktura.

Kvalitet och hög service

Jag arbetar uteslutande med helt naturliga produkter för ytbehandling som inte stör vare sig vår eller inre miljö.  

Vi är väldigt måna om vårt varumärke och står för kvalitet, hantverksskicklighet och hög service.

Låt Era golv leva!