Om oss

Vi skapar vackra golv

Smedslätten Golv startades hösten 2017 av Magnus Falck.  Med en branschvana på ca 15 år kan jag stolt säga att vi kan golv. Företaget arbetar mot såväl privatpersoner som företag. Inget jobb är för stort och inget är för litet. Visionen är att ge dig som kund bästa tänkbara produkt kombinerat med service utöver det vanliga.  

Vi arbetar hängivet efter följande kärnpunkter: 

  • Punktlighet: Vi håller våra tider och ser till att arbetet blir utfört i enighet med överenskommen tidsram. 
  • Kvalitet: Vi vill alltid överträffa Era förväntningar i kvalitet och finish. Det kräver rätt material på rätt plats. 
  • Trygghet: Innan arbetet sätts igång är det viktigt för oss att Ni känner Er trygg med Ert val. Därför är det viktigt att Ni som kund noggrant läser igenom och godkänner av oss skriven offert. Efter utfört arbete förser jag Er med information och praktiska råd om hur du på bästa sätt sköter om Era ”nya” golv. Om frågor skulle uppstå är vi bara ett telefonsamtal/mejl bort.
  • Lyhördhet: Vi lyssnar på vad Ni vill och gör vårt yttersta för att uppnå Era önskemål.
  • Service: Goda råd är dyra? Inte på Smedslätten Golv. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning. 
  • Målet,  ”Ringen på vattnet”: Vårt främsta mål är att Ni som kund ska bli mer än nöjd av det arbete som Ni har anlitat oss för. Vi vill uppnå att Ni med självklarhet kommer anlita oss för liknande projekt i framtiden och med värme kommer rekommendera oss till nära & kära som också behöver expertishjälp med sina golv. 
  • Miljö: Smedslätten Golv arbetar utan undantag med produkter framställda av 100% naturliga råvaror för att säkerställa så lite miljöpåverkan som möjligt. Såväl globalt som för Er som kund och för mig som hanterar produkten. I det dagliga arbetet medför det naturligtvis en hel del överblivet material. Miljötänk är en självklarhet och allt vårt avfall källsorteras noggrant i förhoppning att det mesta kan återvinnas och att energi på så vis medvetet besparas.

Vårt arbetsområde

Smedslätten Golv jobbar mestadels i Stockholm och runt Mälaren så som Västerås, Strängnäs, Uppsala, Enköping mfl. Vi jobbar med de flesta typer av golv inom torra utrymmen inomhus, altaner och liknande. Vi utför golvslipning, golvläggning, renovering av de flesta golv, som tex stavparkett, fiskbensparkett, fiskbensgolv, furugolv och ekgolv.